Teljes körű temetkezési szolgáltatások együttérző ügyintézéssel, alacsony áron!

Koporsós temetés – Hamvasztás – Szórásos temetés

A Belvárosi Temetkezési Kft. munkatársai több évtizedes tapasztalatával áll a gyászoló családok rendelkezésére a kegyeleti szempontoknak megfelelő, és méltó temetés teljes körű lebonyolításában. Fontos számunkra az ügyfeleink átfogó tájékoztatása a hamvasztással és temetéssel kapcsolatos lehetőségekről, szolgáltatásokról.

Néha már csak annyi idő marad, hogy legutoljára megöleljük egymást, és aztán elengedjük!

Ingyenes kegyeleti tanácsadást nyújtunk a gyászoló hozzátartozók számára, hogy a számukra legmegfelelőbb módon búcsúzhassanak el.

Teljes körű ügyintézést vállalunk, amely tartalmazza a patológiai ügyintézést, a hűtési díjak rendezését, a halottvizsgálati bizonyítvány, az anyakönyvi kivonat, és szükség szerint a hamvasztáshoz szükséges ÁNTSZ engedély beszerzését is.

Hagyományos és különleges hamvasztásos és koporsós temetéseket, szertartásokat kínálunk, amelyek közül mindenki megtalálhatja a számára legideálisabb lehetőséget. 

Együttérzően nyújtunk segítséget a családok számára végig a temetkezés lebonyolítása során. Szolgáltatásaink minőségére az évtizedekre visszanyúló tapasztalatunk a garancia.

Fontos számunkra az ügyfélcentrikus kiszolgálás és az átfogó tájékoztatás a temetkezési lehetőségekről, szolgáltatásainkról. Ennek érdekében weboldalunkra is feltöltöttünk minden hasznos tudnivalót a hamvasztással, a hamvak szórásával és a temetési szertartásokkal kapcsolatban. Ugyanakkor továbbra is állunk rendelkezésére telefonon, emailen és a weboldalunkon található űrlapon keresztül is. 

Forduljon hozzánk bizalommal, szívesen válaszolunk bármely felmerülő kérdésre!

Hívjon minket!