Az urnás temetés a hamvak nyugalomba helyezésének egyik leggyakoribb formája. Napjainkban ez az egyik legnépszerűbb temetési forma, ami a legtöbb temetőben és számos templom vagy altemplom kápolnájában is elérhető. Az urnás temetéshez polgári és egyházi ceremónia is szervezhető, a megrendelő kérésének megfelelően. Az urnás temetéssel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel kapcsolatban hívjon minket bizalommal, munkatársunk minden hétköznap 8-16 óra között fogadja a hívásokat!

+36 70 609 4239

Templomi urnás temetés

Budapesten számos templomban, altemplomban és kápolnában van lehetőség a hamvak urnás temetésére. Ilyen ajánlott előre érdeklődni a templomban az urnafülke méretéről és az urna javasolt formájáról. Templomi urnás temetéshez elsősorban a szögletes, ún. “iker” urnákat javasoljuk, amelyek viszonylag szűk helyre is beférnek. Kínálatunkban talál több olyan urnát is, ami valamennyi magyarországi templom előírásainak megfelel. Kérje szakértőink segítségét bármely irodánkban, vagy akár telefonon!

Temetői urnás temetés

Temetői urnás temetés esetén lehetőség van új urnafülkébe történő elhelyezésre, urnasírba való temetésre, valamint akár meglévő sírhelybe való temetésre is. Új urnafülkébe történő temetés Budapest összes temetőjében elérhető a Belvárosi Temetkezés Kft. által. Temetői sírba történő urnás temetés esetén bármelyik fa, fém vagy kerámia anyagú urna választható. Ez esetben érdemes megfontolni urnakeszon vásárlását is, ami az urnát védi a földbe helyezve. Temetői urnás temetéshez igény szerint rendelhető polgári vagy egyházi búcsúztató szertartás, melyet szívesen megszervezünk.

Kedvezményes ajánlatunk

tobler-urna8

Hamvasztás és a hamvak temetkezési irodából történő kiadása teljes körű ügyintézéssel:

 nettó 98.000 Ft-tól (+ÁFA)

Hívjon minket!

A kedvezményes ár tartalmazza:

  • A patológiai ügyintézést: a halottvizsgálati bizonyítvány beszerzését, a hűtési díj rendezését
  • A hamvasztási engedély beszerzését az ÁNTSZ-től
  • Halotti anyakönyvi kivonat beszerzését (hiányos iratok esetén is)
  • A teljes körű ügyintézést a hamvak kiadásáig
  • Az elhunyt átszállítását a krematóriumba
  • Hamvasztó koporsó árát
  • A hamvasztást
  • Az urnabetét árát
  • A hamvak visszaszállítását az irodába
  • Az urna kiadását

A kedvezményes ár a teljes csomag megrendelése esetén érvényes!

 

Urna kínálatunk

Irodánkban készletről és katalógusból is, számos hagyományos és környezetbarát urna közül választhat, munkatársaink szívesen segítenek. Kínálatunkat már online is megtekintheti, és egyedi árajánlatot is kérhet weboldalunkon keresztül!

Online urnakínálatunk Budapesti irodáink

Kiemelt urnáink