Szórásos temetés esetén egy méltó és igényes ceremónia keretén belül, a vonatkozó előírásoknak megfelelően, a hamvak szórása történik meg. Ez egy látványos szertartás, amelyre Budapesten több temetőben, valamint templomban biztosítanak ún. szóróparcellákat

A hamvak szórása kifejezetten népszerű temetési forma napjainkban, melynek előnye, hogy nem szükséges hozzá sírhellyel és sírhely megváltási díjjal sem számolni, ill. a későbbiekben sem kell gondoskodni a sírhely gondozásáról. Ugyanakkor érdemes mérlegelni, hogy így a hozzátartozók számára később nem lesz elérhető egy olyan helyszín, ahol a kegyeletüket leróhatják.

Irodánkban hamvasztással együtt, teljes körű ügyintézéssel rendelheti meg a szórásos temetést temetőkben, templomokban, vagy akár a természetben. Közös egyeztetés alapján lefoglaljuk a temetés időpontját, igény szerint megszervezzük a polgári vagy egyházi búcsúztatást, valamint egyben meg is rendelheti koszorúkat, virágokat, amelyeket díjmentesen szállítunk ki.

Ingyenes kegyeleti tanácsadással segítjük a temetkezéssel kapcsolatos döntések meghozatalában, magunkra vállaljuk a temetéssel kapcsolatos ügyintézést és szervezést. Évtizedes tapasztalatunkkal együttérzően segítünk a temetés gördülékeny lebonyolításában. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Segíthetünk?

Kollégánk munkanapokon 8-16 óra között fogadja a hívásokat minden elhalálozással, temetkezéssel és temetkezési költséggel kapcsolatos kérdés esetén. Forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken:

+36 70 609 4239 Ajánlatkérés

Árak – Szórásos temetés Budapesten

Cégünk minden esetben szórásos temetés esetén csak hamvasztást számol fel, az adott templom vagy temető szórási díját Önök helyett közvetített szolgáltatásként befizetjük. Ezen díjakról részletes tájékoztatás az irodáinkban elérhető.

 • Temetői szórásos temetés hamvasztással és teljes körű ügyintézéssel az Új Köztemetőben és az Óbudai temetőben nettó 227.165 Ft-tól (+ÁFA)
 • Temetői szórásos temetés hamvasztással és teljes körű ügyintézéssel a Fiumei úti temetőben nettó 262.937 Ft-tól (+ÁFA)
 • Hamvasztás teljes körű ügyintézéssel és a hamvak kápolnában történő szórása, egyházi vagy polgári búcsúztatással nettó 184.251 Ft-tól (+ÁFA)
 • Hajós temetés hamvasztással és teljes körű ügyintézéssel nettó 239.763 Ft-tól (+ÁFA)

Pontos árajánlatért kérjük hívja telefonon munkatársunkat, hétköznap 8-16 óra között, vagy kérjen árajánlatot online!

+36 70 609 4239 Ajánlatkérés online

Hamvak szórása temetőben

Hamvasztás után a hamvak temetői szórásos temetésére az Új Köztemetőben, az Óbudai temetőben és a Fiumei úti Sírkertben van lehetőség Budapest területén. A hamvasztás megrendelésével egy időben leegyeztetjük a temetés időpontját, a szertartás igényt, és átvállaljuk a teljes ügyintézést és szervezést. A hamvasztást követően gondoskodunk a hamvak díjmentes és megfelelő őrzéséről a temetés időpontjáig. 

Temetkezési szolgáltatásaink tartalmazzák:

 • a teljes körű ügyintézést (patológiai ügyintézés, halotti anyakönyvi kivonat beszerzése),
 • az elhunyt szállítását a krematóriumba,
 • a hamvasztási kellékeket, mint a hamvasztó koporsó, a hamvakat tartalmazó műanyag urnabetét,
 • a hamvak szórásra történő előkészítését,
 • a hamvak őrzését a temetés időpontjáig,
 • a ravatalozást, a ravatalozó szakszemélyzetet, és a háttérzenét,
 • a hamvak szórását,
 • valamennyi temetői díjat.

Segítséget nyújtunk a temetés teljes körű lebonyolításában, igény szerint megszervezzük az egyházi vagy polgári szertartást, legyen szó akár hagyományos akár egyedi elképzelések megvalósításáról. Az ingyenes kegyeleti tanácsadás során egyeztetjük az ünnepélyes búcsúztatással kapcsolatos elvárásokat, ugyanekkor már megrendelhetőek a koszorúk, a virágok és egyéb díszek, szalaggal együtt. Lehetőség van fotós, videós és harsonás felkérésére is (“Il Silenzio” a szertartás lezárásaként). 

Kérjen pontos árajánlatot! Hívjon minket!

Hamvak szórása templomban

Budapest területén több református és katolikus templomban is vállaljuk a hamvak szórásos temetésének megszervezését. Ilyen esetben a hamvak szórására az altemplomban, ún. osszáriumokban van lehetőség. A templomi szórásos temetés során a hamvak egyszeri elhelyezési díj fejében megszentelt helyre kerülnek, sírhely megváltási díjjal a későbbiekben sem kell számolni.

Részletekkel kapcsolatban forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen válaszolnak minden felmerülő kérdésre!

Hívjon minket! Kérjen árajánlatot!