A hajós temetés a hamvasztásos temetés egyik legmodernebb és legszebb formája. A Belvárosi Temetkezésnél dunai hajós temetés teljes körű lebonyolítására kínálunk lehetőséget. A hajós ceremónia során az előírásoknak megfelelően, és méltó módon történik a megemlékezés az elhunytról. A búcsúztató szertartás lehet akár polgári akár egyházi ceremónia, az alkalomhoz illő zenével kísérve.

A hajós temetés ravatalát kifejezetten hajós temetéshez, lebomló anyagokból készített virág kompozíciókkal, koszorúkkal, urna díszekkel tehetjük az alkalomhoz illően ünnepélyessé. Ezek a temetéssel egy időben megrendelhetőek irodáinkban, munkatársaink szívesen segítenek a választásban.

Hajós temetés esetén környezetbarát, lebomló urna választása szükséges, melyet a búcsúztató szertartás végén a legénység egyik erre képzett tagja vízre bocsát. A hamvak így visszatérnek a természet örök körforgásába. Az urna vízbe bocsátása után megszólal a lélekharang, amellyel végső búcsút veszünk az elhunyttól. A gyászoló hozzátartozók ezután 1-1 szál virággal róhatják le kegyeletüket. A hajón igény esetén halotti tor is rendezhető, melynek megszervezésében szívesen állunk rendelkezésre.

Árajánlatunk dunai hajós temetésre

A hajós temetés esetén számos lehetőség van igazán egyedivé tenni a szertartást, ugyanakkor hagyományos búcsúztatás is rendelhető. Az árak a különböző igényekhez mérten jelentősen eltérőek lehetnek, ugyanakkor az előzetes kalkuláció megkönnyítése céljából összeállítottunk egy tájékoztató jellegű árajánlatot.

Hajós temetés hamvasztással,

és teljes körű ügyintézéssel

nettó  239.763 Ft-tól (+ÁFA)

Hívjon minket!

Tekintse meg a dunai hajós temetést összefoglaló videónkat:

Hajós temetéshez kapcsolódó szolgáltatásaink

A Belvárosi Temetkezési Intézet teljes körű temetkezési szolgáltatást kínál hajós temetés esetén is, együttérző ügyintézéssel. A gördülékeny szervezésre évtizedes tapasztalatunk a garancia. Hajós temetéshez kapcsolódó szolgáltatásaink:

  • Teljes körű ügyintézés (patológiai ügyintézés, halotti anyakönyvi kivonat beszerzése, nyugdíj folyósításának lemondása).
  • Az elhunyt elszállítása a krematóriumba.
  • Hamvasztás
  • A hajós temetéshez megfelelő lebomló urna biztosítása.
  • A hamvak őrzése a temetés időpontjáig.
  • A polgári vagy egyházi búcsúztató szertartás megszervezése.
  • Dunai hajó és a szakképzett legénység biztosítása.
  • Ravatalozás megszervezése, a ravatalozó szakszemélyzettel, háttérzenével, koszorúkkal, ravatal díszekkel és virágokkal.
  • Halotti tor megszervezése a hajón.
Kérjen árajánlatot telefonon! Kérjen árajánlatot online!