Koporsós temetés, koporsó értékesítés Budapest 8. kerület VIII. kerület Józsefváros

Koporsós temetés Budapest 8. kerület VIII. kerület Józsefváros

Budapesti temetőben történő koporsós temetés teljes körű ügyintézés mellett! Irodánkban szakszerű segítséget nyújtunk a koporsós temetés teljes körű lebonyolításához, a temetkezési kellékek kiválasztásához. Beszerezzük az ÁNTSz engedélyt, a halotti anyakönyvi kivonatot, igény szerint lemondjuk a nyugdíj folyósítását.

Összes budapesti temetővel kapcsolatban állunk, így a temetés időpontját és ha még nincs, a sírhelyet is lefoglaljuk Önnek. Egy helyen rendelheti meg  a temetéshez kapcsolódó valamennyi szolgáltatást, kelléket is: a ravatal termet zenével, a búcsúztatást,  harsonást, koszorúkat, fellépő művészeket.

Koporsó kínálatunkban megtalálja az alacsonyabb árfekvésű laminált termékeket és a minőségi kivitelű fából készült, gyönyörű textíliákkal bélelt koporsókat is.

Készítünk néhány kedvező ajánlatot, hogy könnyebb legyen felmérni a várható költségeket. Kérjük, hogy pontos árajánlattal kapcsolatban kollégáinkat keresse, hiszen sok múlik azon, hogy új sírhelyre van-e szükség, meglévő sírba temetünk-e, ha igen, van-e rajta sírkő, illetve hogy melyik temetőről van szó.

Koporsó értékesítés Budapest 8. kerület VIII. kerület Józsefváros

Irodánkban több, mint 200 féle koporsóból közül választhatnak érdeklődőink.

  • “Lincoln” koporsó
  • “Exkluzív Plus” koporsó
  • “Exkluzív” koporsó
  • “Naplemente” koporsó
  • “Alkonyat” koporsó
  • “Klasszik” koporsó