A Belváros Temetkezési Kft. több évtizedes tapasztalatával áll a gyászoló családok rendelkezésére a kegyeleti szempontoknak megfelelő, és méltó temetés teljes körű lebonyolításában. Ehhez ingyenes kegyeleti tanácsadást nyújtunk a gyászoló hozzátartozók számára, hogy az elhunyttól való végső búcsú mind az elképzeléseiknek, mind az előírásoknak megfelelően valósuljon meg. Bármilyen temetési formáról legyen szó, teljes körű ügyintézést és szervezést vállalunk, hogy a lehető legjobban levegyük a gondot a család válláról.

Együttérzően nyújtunk segítséget a családok számára végig a temetkezés lebonyolítása során. Szolgáltatásaink minőségére az évtizedekre visszanyúló tapasztalatunk a garancia. Hagyományos és különleges hamvasztásos és koporsós temetésekhez kapcsolódó kegyeleti kellékeink közül mindenki megtalálja a legmegfelelőbbet. A választásban szakértő munkatársaink szívesen segítenek!

Segíthetünk?

Kollégánk munkanapokon 8-16 óra között fogadja a hívásokat minden elhalálozással, temetkezéssel és temetkezési költséggel kapcsolatos kérdés esetén. Forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken:

+36 70 609 4239 Ajánlatkérés

Urna kínálatunk

Irodánk kínálatában számos hagyományos és környezetkímélő urna található, melyek közül munkatársaink szívesen segítenek kiválasztani az igényeknek és az előírásoknak leginkább megfelelőt. 

Templomi urnás temetés esetén ajánlott előre érdeklődni a templomban az urnafülke méretéről és az urna javasolt formájáról. Ilyenkor elsősorban a szögletes, ún. “iker” urnákat javasoljuk, amelyek viszonylag szűk helyre is beférnek. Kínálatunkban talál több olyan urnát is, ami valamennyi magyarországi templom előírásainak megfelel. 

Temetői sírba történő urnás temetés esetén bármelyik fa, fém vagy kerámia anyagú urna választható. Ez esetben érdemes megfontolni urnakeszon vásárlását is, ami az urnát védi a földbe helyezve. 

Tekintse meg kiemelt urna ajánlatunkat és bővebb kínálatunkat online, vagy akár személyesen bármely irodánkban!

Kiemelt urnáink

Koporsó kínálatunk

Széles kínálatunkban válogatott alapanyagokból készült, kiváló minőségű koporsók találhatóak, melyeket magyar kegyeleti kellék gyártó cégek koporsókészítő üzemeiből szerzünk be.  Termékeink a technológiai előírások körültekintő betartásával készülnek, többféle árkategóriában. Koporsó kínálatunk minden darabja megfelel a kegyeleti szempontoknak és a magyar megrendelők ízlésének egyaránt.

A koporsó kiválasztása során tapasztalt szakértőink szívesen segítenek megtalálni a család elképzeléseihez, az elhunyt testalkatához és a temetés körülményeihez leginkább illő megoldást. Figyelembe vesszük a stílust és a színt is, a legmegfelelőbb választás érdekében.

Kiemelt koporsó ajánlatunk 

Teljes koporsó kínálatunk megtekintéséhez kérjük fáradjon be irodánkba, munkatársaink állnak rendelkezésére!

További kegyeleti kellékek

Irodánkban további kegyeleti kellékek megrendelésére is lehetőség van, melyek kiválasztásában szakértő munkatársaink szívesen segítenek. 

  • Sírkereszt
  • Fejfa
  • Szemfedél
  • Rögfogó
  • Sírjelző
  • Koporsó felirat
  • Ereklyetartó
  • Urnatároló
  • Urnakeszon
Teljes kínálatunk megtekintéséhez kérjük keresse fel a Belvárosi Temetkezés bármely irodáját!
Budapesti irodáink